Вітаємо учнів-учасників навчального табору Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня 2016" із заслуженою перемогою!

Вітаємо учнів - учасників навчального табору Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня 2016» із заслуженою перемогою !

Відповідно до плану заходів щодо організації Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня» (лист Міністерства освіти і науки України від 29.07.2015 року №141/10-1114 «Про підсумки Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня-2015» та організацію конкурсу «Левеня-2016») у м. Львові з 26 жовтня по 1 листопада 2016 року для учнів – переможців конкурсу було проведено Всеукраїнський навчальний табір « Левеня - 2016».

Для участі у навчальному таборі від Кіровоградської області були запрошенні 2 учня - переможці конкурсу «Левеня - 2016» (по одному учню 9 та 10 класу), а також учитель – керівник команди: це учениця 10 класу Червоноярського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Кіровоградської районної державної адміністрації Кіровоградської області Бліжнікова Софія, учень 9 класу Високобайрацького навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Кіровоградської районної державної адміністрації Кіровоградської області Маслюк Юрій та вчитель фізики, заступник директора з навчально-виховної роботи цього ж закладу освіти Пархета Олена Олексіївна.

Під час перебування у навчальному таборі учні мали можливість прослухати курс лекцій, побувати на вечорі цікавої фізики у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, відвідати прем’єру вистави "Украдене щастя" у Національному академічному українському драматичному театрі ім. Марії Заньковецької, взяти участь в олімпіаді та інших змаганнях. При проведенні інтелектуальної гри з фізики команда учнів-учасників нашої області показала найкращі результати і зайняла 1 місце. Пишаємося нашими переможцями!

Кiлькiсть переглядiв: 360

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.