Обласний онлайн-семінар районних (міських) координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня»

13 грудня 2017 року відбувся обласний онлайн-семінар районних (міських) координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня» з проблеми «Участь учнів у Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах як форма впровадження до профільного і профільного навчання в школі».

Модератором семінару був методист науково-методичної лабораторії природничо-математичних дисциплін Дробін Андрій Анатолійович. У семінарі взяв участь координатор Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня» Алексейчук Володимир Іванович, учителі, методисти, які є координаторами Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня» у відповідних адміністративно-територіальних одиницях області та ПТНЗ.

Під час семінару зокрема розглянули проблеми організації та проведення конкурсу в області, плани щодо конкурсу «Левеня 2018», мотивації учнів до участі в конкурсі та вивченні фізики. Крім конкурсу учасники семінару обговорили новації у нормативно-правовому забезпеченні викладання фізики у школі та впровадження нових навчальних програм та типових планів для 10-11 класів, що вступають у дію з 1 вересня 2018 року.

Ознайомитись з матеріалами семінару можна за наступним посиланням https://youtu.be/dMvqT5Vu8PU

.
Кiлькiсть переглядiв: 499

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.